Adószám: 18584439-1-10

Számlaszám: 11739009-20233185

 

A gyógyítás, a prevenció és a rehabilitáció állami feladat.

Az Alapítvány anyagi lehetőségeihez mérten támogatja a lakosság gasztroenterológiai, nőgyógyászati, onkológiai és mozgásszervi rehabilitációját és prevencióját és az ezzel kapcsolatos tudományos, szakmai és ismeretterjesztő tevékenységet.Hozzájárul a Parádfürdői Állami Kórház infrastrukturális feltételeinek javításához, és anyagi lehetőségei függvényében támogatást nyújt műszerek, berendezések, egyéb gyógyító eszközök és gyógyszerek beszerzéséhez.

Szakmai, tudományos és jótékony célú rendezvényeket szervez és támogat. A támogatás magában fogalja a rendezvényhez szükséges személyi és tárgyi feltételek biztosítását, technikai és egyéb eszközök beszerzését.Hozzájárul az ápolók, szakdolgozók oktatási, továbbképzési költségeihez és támogatja a Parádfürdői Állami Kórház dolgozóinak szakmai kongresszusokon és konferenciákon való részvételét.

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJA 1%-NAK FELAJÁNLÁSÁVAL SEGÍTI A PARÁDFÜRDŐI KÓRHÁZ GYÓGYÍTÓ MUNKÁJÁT!

 

UGYE SZÁMÍTHATUNK EGYMÁSRA?

Amennyiben elégedett volt Kórházunk szolgáltatásával, kérjük Ön is támogassa adója 1%-val vagy adományaival az Alapítvány a Parádfürdői Állami Kórház Jövőjéért alapítványt. Az adó 1% felajánlása Önnek semmibe sem kerül, sokkal többet jelent a kórháznak és a betegeknek! Gyógyulást, egészséget, gyógyító műszerek beszerzését, jobb betegellátást. Az alapítvány, kurátorainak ellenőrzése mellett, minden bevételt a kórház hatékonyabb működésének támogatására fordít.

Felajánlásaikat előre is köszönjük!

 

Rendelkező nyilatkozat letöltése