Orvosaink:
​Dr. Suskó Mihály

1051C0400

Az osztályon 15 OEP finanszírozott ágyon végzünk gyógytényezőre alapozott fekvőbeteg ellátást. A kezelések alapját a parádi Vasas-Timsós gyógyvíz csaknem két évszázada ismert jótékony hatása képezi. Az országosan egyedüli szakellátási kapacitás az alábbi nőgyógyászati betegségek esetén vehető igénybe:

Meddőség különböző formáinak fennállása:

  • kismedencei szervek elégtelen vérellátása
  • krónikus kismedencei gyulladások esetén
  • sikertelen asszisztált beavatkozások esetén
  • asszisztált beavatkozások (IVF) előtti felkészülés
  • súlytöbblet, inzulinresistentia, PCO fennállása esetén

Nőgyógyászati krónikus kismedencei gyulladások, összenövések esetén

Nőgyógyászati műtéti beavatkozások elő- és utókezelése (szövődményes sebgyógyulás - méhen kívüli terhesség, hasi összenövések)

Nőgyógyászati műtéti beavatkozások elő- és utókezelése (szövődményes sebgyógyulás - méhen kívüli terhesség, hasi összenövések)

Változókori panaszok, vizelettartási nehezítettség esetén

A beutalás módja:

A nőgyógyászati osztályra a pácienst szülész-nőgyógyász szakorvosa, a területileg illetékes nőgyógyászati szakrendelő szakorvosa utalhatja be kórházunkba. A beutalóra kérjük ráírni a páciens beleegyezése esetén telefonos elérhetőségét a befekvéssel kapcsolatos teendők megbeszélésére. Lehetőség van közvetlenül műtét utáni áthelyezésre is, ebben az esetben személyes egyeztetés szükséges a kezelőorvos és kórházunk orvosa között a soron kívüli helybiztosítás miatt. Az osztályos felvétel más esetekben előjegyzés alapján történik. A páciens befekvésekor hozza magával a korábbi, betegségével kapcsolatos meglévő dokumentumait. Amennyiben a beteg járóbetegként szeretné igénybe venni a javasolt kezeléseket, erre is van lehetőség, előzetes egyeztetés után.