Fõ tartalom

Értesítő üzenet

Sikeres előadások az egri konferencián

Több mint tíz év szünet után március 10-11-én ismét megrendezték a Heves Megyei Orvos–Gyógyszerész–Szakdolgozói Napokat Egerben. A szervező Markhot Ferenc Kórház főigazgatója, dr. Vácity József köszöntőjében elmondta: Heves megye lakosságának egészségügyi ellátásában az intézmények együttműködése kiemelten fontos, az ellátórendszer esetleges hiányosságainak megszüntetésében a szakemberek egymás közötti egyeztetése, konzultációja egyre hangsúlyosabb szerepet kap. A megyén belüli betegellátás olajozott működése szempontjából fontos, hogy szakemberek ismerjék egymás munkáját, szakmai lehetőségeit.

Ezen rendezvény kiváló fórumot teremtett a mindennapi tapasztalatok ismertetésére, lehetőséget nyújtott a továbbképzésre, a betegellátásban elért eredmények és tervek bemutatására egyaránt.

A Parádfürdői Állami Kórházat dr. Suskó Mihály orvosigazgató mutatta be, mégpedig egyedi módon, a kórházunkról készült film és prezentáció segítségével. Büszkék lehetünk a kétnapos konferencián előadást tartó munkatársainkra, hiszen kitűnően szerepeltek. Temesváry Ágnes: Az ívókurák terápiás szerepe a Parádfürdői Állam Kórházban, míg Hajdú Tamás: A szociális munkás szerepe az időskori rehabilitációban az egészségpszichológia szemszögéből c. előadást adták elő. Üléselnökökként segítették a konferencia munkáját Dr. Suskó Mihály és Szloboda Imréné. 2018-ban a gyöngyösi kórház lesz a házigazdája a Heves Megyei Orvos–Gyógyszerész–Szakdolgozói Napoknak.