Fõ tartalom

Értesítő üzenet

!!! LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS !!!

Tekintettel, hogy az illetékességi területünkön, az influenza-szerű megbetegedések száma átlépte a járvány küszöböt a Parádfürdői Állami Kórház saját hatáskörben eljárva

LÁTOGATÁSI TILALMAT

rendel el 2019. február 5-től visszavonásig VALAMENNYI fekvőbeteg ellátó osztály tekintetében.

A Járóbeteg Szakellátásaink zavartalanul működnek.

A látogatási tilalom elrendeléséről értesítettük a Heves Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát is.

A tilalom ideje alatt a kórház főépületében, a recepción adhatják át a hozzátartozók, a betegek részére hozott csomagokat, melyet kollégáink személyesen adnak át a betegek számára.

A tilalom feloldásáról haladéktalanul tájékoztatjuk a lakosságot.

Megértésüket megköszönve!

...

A Parádfürdői Állami Kórház az ország egyik legtapasztaltabb rehabilitációs szakkórháza. Küldetésünk szellemében fontos feladatunk betegeink partnerként való kezelése, a teljes testi lelki egyensúly és emberi méltóság megtartása.

Kórházunkban tapasztalt, elismert, szakképzett orvosok és szakdolgozók összehangolt munkája segíti a rehabilitációjukat és gyógyulásukat.

Honlapunkon minden információt megtalál kórházunk gyógyító tevékenységéről, a fekvőbeteg osztályok és járóbeteg ellátási szakrendelők működéséről, a felvétel módjáról, a gyógyítás személyi és tárgyi adottságairól. Biztosítjuk arról, hogy gyógyító munkánkkal, amely folyamatosan az egyéni igényekhez való alkalmazkodáson is alapszik, a legteljesebb mértékben igyekszünk helyreállítani egészségét, s ebben számítunk az Ön együttműködésére.

Kórházunk valamennyi dolgozója nevében jó egészséget, betegként mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Rabóczki Anita, főigazgató

...