Kedves Betegeink!

 

A Parádfürdői Állami Kórház május 4-től az érvényben lévő miniszteri utasítás szerint a JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁST és a DIAGNOSZTIKAI szolgáltatást a nem kifejezetten sürgős esetekre is kiterjesztette.

  • Konkrét információt és szükség szerint időpontot a korábban is ismert számon 06-30/461-4102 adunk.
  •  Első körben lehetőségük van a betegeknek, hogy telefonon konzultáljanak a szakorvos kollégákkal a rendelési időben. Ehhez a diszpécserünk el fogja kérni a beteg telefonos elérhetőségét. Ha a konzultáció során szakorvosunk úgy ítéli meg, hogy személyes vizsgálatra van szükség, akkor a betegeink időpontot fognak kapni.
  • Óránként maximum 4 páciens látható el személyesen. Ha a pontos időpontra érkezés pl. a buszok közlekedési miatt nem tartható,  lehetőséget adunk arra, hogy a bejárat előtt, szél és esővédett helyen várakozzanak, az ott kihelyezett padokon. A 2 m-es TÁVOLSÁGTARTÁS mind benn a betegváróban, mind épületen kívül KÖTELEZŐ!
  • A bejáratnál munkatársaink fogadják a betegeinket, feladataik a következők: hőmérsékletet ellenőriznek, kérdőívet vesznek fel, alapvető védőeszközökkel látják el a betegeket és a szabad téren várakozók bejutásának ütemét is szabályozzák.
  • A RADIOLÓGIAI vizsgákatokra (UH, röntgen) is IDŐPONTOT SZÜKSÉGES EGYEZTETNI a következő számon: 06-36/544-807 Balázs Beáta      
  • A LABOR vizsgálati kéréseket (vérvétel) folyamatosan teljesítjük: hétköznap 7.00-8.30
  • Fizikoterápiás és gyógytorna-kezelésekre járóbetegként még nincs lehetőség.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

          Parádfürdő, 2020. május 6.         

          Dr. Stumpfné Dr. Rabóczki Anita, mb. főigazgató

                                                                                

                     

 

Tisztelt Betegeink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy koronavírus-járvány egészségügyi világkockázati hatásainak megelőzése érdekében az egészségügyi dokumentáció másolatának kiadását érintő személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel!

Az egészségügyi dokumentáció másolat igénylése az alábbi módon történhet:

A www.paradfurdo.hu honlapon a

SZOLGÁLTATÁSOK/Egészségügyi dokumentáció  megismerése link alatt található Kérelem nyomtatvány kitöltésével és a

   a) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a

    b) 3244 Parádfürdő, Kossuth Lajos utca 221. címre 

    történő elküldésével.

További ügyintézésre, tájékoztatásra lehetősége van telefonon a +36 36-544-804 számon, illetve elektronikus levélben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a Kórház az ügyintézést a kérelem megfelelő benyújtásától kezdődően megkezdi, azonban – a járványhelyzetre és a bevezetett különleges jogrendre tekintettel – a kérelemben foglaltak teljesítése a rendes ügymenet szerinti egy hónaphoz képest további két hónappal meghosszabbítható, ilyen esetben értesítjük Önt. A kérelem beérkezésének napja a határidőbe nem számít bele.

Végül felhívjuk a figyelmüket, hogy az ELEKTRONIKUS EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSI TÉR lakossági portálján (ügyfélkapus bejelentkezéssel) közvetlen hozzáféréssel – lehetősége van a 2017. november 1. napjától történt, közfinanszírozott ellátásairól készült egészségügyi dokumentációkat (zárójelentés, ambuláns lap, leletek stb.) díjmentesen megtekinteni, letölteni, illetve kinyomtatni.

A portál az alábbi címen érhető el: https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal. 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

 

Tisztelt Látogatók!


 
 Felhívjuk a figyelmet, hogy a 
Parádfürdői Állami Kórházban 2020. március 8-ától visszavonásig 

LÁTOGATÁSI TILALOM van érvényben!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 13305-8/2020/EÜIG iktatószámú határozata alapján. 

Kérjük a tilalom betartásához közreműködésüket

 

 

   

 

Üdvözöljük kórházunk honlapján          

 

A Parádfürdői Állami Kórház az ország egyik legtapasztaltabb rehabilitációs szakkórháza. Küldetésünk szellemében fontos feladatunk betegeink partnerként való kezelése, a teljes testi lelki egyensúly és emberi méltóság megtartása. Kórházunkban tapasztalt, elismert, szakképzett orvosok és szakdolgozók összehangolt munkája segíti a rehabilitációjukat és gyógyulásukat. Honlapunkon minden információt megtalál kórházunk gyógyító tevékenységéről, a fekvőbeteg osztályok és járóbeteg ellátási szakrendelők működéséről, a felvétel módjáról, a gyógyítás személyi és tárgyi adottságairól. Biztosítjuk arról, hogy gyógyító munkánkkal, amely folyamatosan az egyéni igényekhez való alkalmazkodáson is alapszik, a legteljesebb mértékben igyekszünk helyreállítani egészségét, s ebben számítunk az Ön együttműködésére.   

 

Kórházunk valamennyi dolgozója nevében jó

egészséget, betegként mielőbbi gyógyulást kívánunk!  

 

dr raboczki

 Dr. Rabóczki Anita

főigazgató 

 

VEZETŐI NYILATKOZAT