Tájékoztató JÁRÓBETEGEKNEK

A COVID-19 járvány miatt félbeszakadt, vagy felírt, de nem megkezdett

GYÓGYFÜRDŐ- és MOFETTA-kezelések pótlása járványügyi szabályok betartása mellett elkezdhető!

Kérjük a kezelések egyeztetése, beosztása miatt vegyék fel a kapcsolatot Diszpécser Kollégánkkal!

Telefonszám: 06-30/461-4102  (hétfőtől-péntekig 13-16 óra között)

 

 

                                 Dr. Stumpfné Dr. Rabóczki Anita mb. főigazgató   

                                                                          

   Parádfürdő, 2020. július 2.                                                  

                                                                                                                       

 

 


 

TISZTELT LÁTOGATÓK!

 

A Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott 13305-58/2020/EÜIG határozat értelmében 2020.06.12-étől az országosan elrendelt látogatási tilalom feloldásra került.

A Parádfürdői Állami Kórház fekvőbetegei az alábbi fertőzésmegelőzési eljárásokat betartva látogathatók:

 1.  Betegeinkhez járványügyi szempotból csak egészséges látogatók jöjjenek, maximum 2 fő.
 2. Amennyiben a kórházunkban fekvő beteg mozgásképes, nem ágyhoz kötött, kérjük látogatóit lehetőleg szabadban fogadja.
 3. Az egyes betegekhez érkező látogatói csoportok egymás között minimum 2 méteres távolságot tartsák be! Kérjük a szájmaszk viselését!
 4. Az ágyhoz kötött betegeinkhez, - a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt használva, a bejáratnál történő szűrést követően (kérdőív felvétele, lázmérés), védőeszközt alkalmazva (szájmaszk kötelező), - egyidőben maximum 2 fő látogató tud bemenni a betegszobába, úgy, hogy azon időpontban lehetőleg más beteg látogatója ne tartózkodjon a szobában.
 5. Betegeink csomagot kaphatnak (élelmiszert, használati tárgyak stb.).


Kórházunkban külön látogatási idő nincs, ezért kérjük a látogatókat a helyes időpont megválasztására, hogy lehetőleg az egészségügyi ellátást látogatásukkal ne zavarják (vizit, kezelések), valamint a látogatások gyakoriságát, a betegszobában egyszerre korlátozott létszám miatt, lehetőleg heti két napra tervezzék.

Ideális látogatási idő délután 16:30- 18:00.

További információ céljából a www.paradfurdo.hu honlapon illetve az intézmény bejáratánál lévő Kollégáktól és a kihelyezett hirdetőtáblákon tájékozódhatnak.

Kérjük a fentiek figyelembe vételét!

                                        Dr. Stumpfné Dr. Rabóczki Anita mb. főigazgató 

                                                                 

                 

Parádfürdő, 2020. június 15.                                                    

 

                                                                                                                      

 

 


 

  

Kedves Betegeink!

 A Parádfürdői Állami Kórház május 4-től az érvényben lévő miniszteri utasítás szerint a JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁST és a DIAGNOSZTIKAI szolgáltatást a nem kifejezetten sürgős esetekre is kiterjesztette.

 • Konkrét információt és szükség szerint időpontot a korábban is ismert számon 06-30/461-4102 adunk.
 •  Első körben lehetőségük van a betegeknek, hogy telefonon konzultáljanak a szakorvos kollégákkal a rendelési időben. Ehhez a diszpécserünk el fogja kérni a beteg telefonos elérhetőségét. Ha a konzultáció során szakorvosunk úgy ítéli meg, hogy személyes vizsgálatra van szükség, akkor a betegeink időpontot fognak kapni.
 • Óránként maximum 4 páciens látható el személyesen. Ha a pontos időpontra érkezés pl. a buszok közlekedési miatt nem tartható,  lehetőséget adunk arra, hogy a bejárat előtt, szél és esővédett helyen várakozzanak, az ott kihelyezett padokon. A 2 m-es TÁVOLSÁGTARTÁS mind benn a betegváróban, mind épületen kívül KÖTELEZŐ!
 • A bejáratnál munkatársaink fogadják a betegeinket, feladataik a következők: hőmérsékletet ellenőriznek, kérdőívet vesznek fel, alapvető védőeszközökkel látják el a betegeket és a szabad téren várakozók bejutásának ütemét is szabályozzák.
 • A RADIOLÓGIAI vizsgákatokra (UH, röntgen) is IDŐPONTOT SZÜKSÉGES EGYEZTETNI a következő számon: 06-36/544-807 Balázs Beáta      
 • A LABOR vizsgálati kéréseket (vérvétel) folyamatosan teljesítjük: hétköznap 7.00-8.30
 • Fizikoterápiás és gyógytorna-kezelésekre járóbetegként még nincs lehetőség.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

          Parádfürdő, 2020. május 6.         

          Dr. Stumpfné Dr. Rabóczki Anita, mb. főigazgató

                                                                                

                     

 

Tisztelt Betegeink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy koronavírus-járvány egészségügyi világkockázati hatásainak megelőzése érdekében az egészségügyi dokumentáció másolatának kiadását érintő személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel!

Az egészségügyi dokumentáció másolat igénylése az alábbi módon történhet:

A www.paradfurdo.hu honlapon a

SZOLGÁLTATÁSOK/Egészségügyi dokumentáció  megismerése link alatt található Kérelem nyomtatvány kitöltésével és a

   a) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a

    b) 3244 Parádfürdő, Kossuth Lajos utca 221. címre 

    történő elküldésével.

További ügyintézésre, tájékoztatásra lehetősége van telefonon a +36 36-544-804 számon, illetve elektronikus levélben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a Kórház az ügyintézést a kérelem megfelelő benyújtásától kezdődően megkezdi, azonban – a járványhelyzetre és a bevezetett különleges jogrendre tekintettel – a kérelemben foglaltak teljesítése a rendes ügymenet szerinti egy hónaphoz képest további két hónappal meghosszabbítható, ilyen esetben értesítjük Önt. A kérelem beérkezésének napja a határidőbe nem számít bele.

Végül felhívjuk a figyelmüket, hogy az ELEKTRONIKUS EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSI TÉR lakossági portálján (ügyfélkapus bejelentkezéssel) közvetlen hozzáféréssel – lehetősége van a 2017. november 1. napjától történt, közfinanszírozott ellátásairól készült egészségügyi dokumentációkat (zárójelentés, ambuláns lap, leletek stb.) díjmentesen megtekinteni, letölteni, illetve kinyomtatni.

A portál az alábbi címen érhető el: https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal. 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

   

 

Üdvözöljük kórházunk honlapján          

 

A Parádfürdői Állami Kórház az ország egyik legtapasztaltabb rehabilitációs szakkórháza. Küldetésünk szellemében fontos feladatunk betegeink partnerként való kezelése, a teljes testi lelki egyensúly és emberi méltóság megtartása. Kórházunkban tapasztalt, elismert, szakképzett orvosok és szakdolgozók összehangolt munkája segíti a rehabilitációjukat és gyógyulásukat. Honlapunkon minden információt megtalál kórházunk gyógyító tevékenységéről, a fekvőbeteg osztályok és járóbeteg ellátási szakrendelők működéséről, a felvétel módjáról, a gyógyítás személyi és tárgyi adottságairól. Biztosítjuk arról, hogy gyógyító munkánkkal, amely folyamatosan az egyéni igényekhez való alkalmazkodáson is alapszik, a legteljesebb mértékben igyekszünk helyreállítani egészségét, s ebben számítunk az Ön együttműködésére.   

 

Kórházunk valamennyi dolgozója nevében jó

egészséget, betegként mielőbbi gyógyulást kívánunk!  

 

dr raboczki

 Dr. Rabóczki Anita

főigazgató 

 

VEZETŐI NYILATKOZAT